24 Mayıs 2010 Pazartesi

Çalmadan oynar bizim ayılar.

İnanamıyorum.
Şu an internet kafedemiyim lan.
Çok hetero :D
Neyse saçmalık bi yana ya internet yok ya nası diyim kendimi böyle ŞEY gibi hissediyorum.Ne hemen söyliyim Mecnun'un kendini çöllere vurmuş hali gibi.Neyse hemencik yazıyım çok uzatmıyım çüünkü süre hemencik bitti bi halt anlamadım yuh lan :D Kazık atıyolar bence :ay klavyeleride bi çirkin babannemlerde daha yenisi var o derece cidden.
Neyse bugün geldim eve kimse yok normalen okuldada bişey yemedim hayvan gibi mutfağa koştum felen.Yine normalen hiç bişey yok dolapta.Yağlı bişey vardı dışarda zaten kaç gündür yağlı yiyiyoruz hamur işi felan dudaklar hep al al bizde.
Neyse şimdi boşver dudakları felan.Dün dershaneye gidiyorum taam mı olaya bak.Ee bindim tek kişilik yer vardı dahaaa en arkalarda hemen millet kapmasın diye koştum hayvan gibi.hhehe. Neyse önümdede bi kız var tamam mı emo gibi bişey cici bi kıza benzemiyo ama 25 yaşlarında.Abarttım mı bilmiyorum.Neyse telefonda resimlerine bakıyo şimdi bu.Bide bu İzmir'de en arka koltuklar yüksek böyle görüyosun yani öndekini çok rahat.Kızın resimler fullll hepsi yemin ederim aynı açıdan bakış aynı gözler makyaj her bok aynı aynı resimden 15 tane var en az.Şu hani bilindik tel yukarda baş aşağıda "hisli bakış". Yuh dedim ya.Neyse gittim dershaneye kafam kazan gibi ama böyle tamam mı.Müziğe öyle ihtiyacım var ki anlatamam.Bindim otobüse.Tıklım tıklım dolu normaleen.Yanımda bi adam var direği tuttum bende.Adamın kulağında kulaklıklar 40 yaşından fazla adam ama yaşlı bişey.Çalan müzik şu
cukka cukka cukka cukka cukka cukkadacukaa..
Ya bende ne yapıyım olduğum yerde dans etmeye başladım.Ama striptiz değil.Kesinlikle.Neyse bildiğin dans ediyorum otobüste kimse fark etmiyo zaten öyle çok dolu otobüs.Neyse bi adam farketmiş manyak manyakk sırıtııyo bana :D. Sonra otobüsse bi karı bindi."Aziz Bakiyesi Yetersiz" bi karı.Yanında arkadaşı varmış ondan bastı kartını felan.Neyse kadının ağzında bi sakız kadın sakızı her çiğneyişinde ağzını böyle hayvan gibi açıyo.Bence kadın orda mesaj veriyodu.Otobüs dolu ya -çekilin lan önümden çok pis ısırırımmmm- felanımsı.lol.Ama cukka cukka adam manyaktı ya :D Neyse sonra birisi demiş galba bende hemen camın dimindeyim yanımdaki -cukkacı adam- camı açtı bana felan sormadan.Oha benim saçlar puhhh uçtu böyle.Zaten hiç saçlarımı yapan şekil veren bi insan değilim pek takmadım ama insan bi sorar açabilirmiiyim diye.Ama bunun altında kalmadım tabiyikiside otobüsten inerken bende camı büsbütün açtım.Hehe neymiş gördü. :D Manyak herif ya :D
Sonra bu sabahta okula gidiyorum bizim oranın bi delisi var telefonla konuşuyo nası bağırıyo nasıl manyak manyak.Bikerede parka işerken görmüştüm o adamı.
Ayy bide bu akşam bizim hemen oracığın yanında düğün mü ne var.LAn azdınızmı evlenmeyin.EEvleniceksenizde defolun başka biyere yaa çekemem gümbürüğünüzü beee..
Ayy daral geldi vallahi billahi süremde bitti biticek zaten resimde bulamadım .
ÖÖöÖÖöÖöööfF.

Dolabın kapısını kapatmışmıydım lan ben.
Açıksa ve görmüşse kötü şeyler olicik.
HİSSEDİYORUMMMMmmmmmmm.

yuh 36 kişi doğum günümü kutlamış faceden.Ya ben arkadaşlarımı seviyorum yaaa :D

4 yorum:

KaraEfendi dedi ki...

Evet süre darmış ama, resim yine de süper :P

Cukka dayılardan nedense üç aşşa beş yukarı benzerleri her otobüste var :D

Arrenne dedi ki...

dimi ayyy çok tatlı resim :D

valla ben ilk denk geldim cukka dayılara.Cukka kroları çok gördümde.. :D

Adsız dedi ki...

cukka cukka :D herif neyle kopcaını biliyo oğğluumm :D dün akşam dayımlarla knsyolardı annemler o yüzden sna bi bk yazamadım hay aq.

Arrenne dedi ki...

sorun deel bebeğemmm :D