4 Haziran 2010 Cuma

Tanrım sorunum senle değil ucuz dincilerinle..

Bugün sabah okul için manavın orda otobüs beklerken bi küçük kız bana bakıp duruyo tamam mı.Bende anlam veremedim noluyo hönk zönk hallerine girdim.Kıza dil çıkardım manyak gibi.Ama annesi görmedi.Neyse kız utandı sonra bakamadı giderken yanımdan oda bana dil çıkardı haha koptum sabah sabah.Sabah dediğimde 12:30 civarı.
Şu Esc'deki Ukrayna'nın şarkısına bitmiş durumdayım.Şu Alyosha karısının söylediği.Ben beğendiğim için sonlarda bitirdi zaten beğenmesem 1. olurdu.
Kesin.
Ya dün akşam manyaktı, şimdi ben böyle çok aşırı unutkan bi insanım ama yakın geçmiş zamanda.Neyse ben paralarımı saklarım hep yok derim millete felanda.Neyse yine saklamışım ben işte dün okuldan bi geldim ana sakladığım yerde yeller esiyo.Uuuu evde bi terör havası daha ben okuldan gelir gelmez başladı.Bizimde bi manyak karşı komşu var oğlu her deliğe elini sokuyo.Onlarda bize gelmişti bu sabah.Hahah direk suç onlara kaldı tabi.Annem normâlen olay çıkardı çıkarmasa şaşardım.Bunlar beklediler beklediler saat gece 12de polis çağırdılar niye; Alperen'in paraları kayıp sözlüğünün arasından parmak izi alınsın.. diye.Ya neyse geldi bu polisler en önce ifade aldılar sonra tabi almadılar parmak izi dediler karakola gelin şikayetçi olun öyle.Neyse gittiler onlar.Bizde dedikki hadi bidaha bakalım şimdi evden çıkarsa suçlu duruma düşeriz biliyoruz yani niye daha öncede başımıza gelmişti.Evde kaybettiğimiz şey için polis çağırmıştık sonra polisler bi gitti hemen gözümüzün önündeymiş.Polislerde aramıştı o zaman.Hay Allah'ım nası polois gönderdilerse.Neyse bi baktık bakıştırdık Para din kitabımın arasındaymış meğerr.Neyse zaten şu aralar dinime imanıma küsmüş insan modundaydım hala çıkamadım yani.Geçenlerde dinciyle kavga ettim sonra geçen dersde sınavları okudu din karneme 3 geliyo lan varmı böyle bişey matematik 4 gelicek bu gidişle din 3 haha :D Sonra dinciye dedim kağıdıma bakmakk istiyorum bla bla baktım doğru soruya 0 puan vermiş ve o soru 15 puan.Bağırdım çağırdım tam 55ten 3 geliyo din.Anneme söyledim zor tuttum karıyı yalan felan attım sadece çarşambaları okulda diye.Eğer bi iki versin karneme salıcam annemi işinden eder valla.
Eder.
Sidikli kontesciğim bilir.
Ayyy onunda doğumgünü geldi canımın şekerparesinin tatlısının felansının filansının.
Lan hazziranın  ortasındayız -4- daha sınavlar devam ediyo ne iş lan hı hönk zönk felan oldum kal geldi yane.

Ahah bide söylemeden edemiyicem bizim sınıfta bi dengesiz mahlukat var.Yere su mu ne dökmüş sonrada mal gibi kaymış kendi evinde o aradada annesi odaya girmiş tabi bu salakta yerdeya ölü numarası yapmış annesi kızmasın diye.Allahım koptum okulda ya yarıldım resmen.

AAııyhh Kur'an'da okurum makyajda yaparım sizene ayoollll..
:D





Ayrıcaa burdan sevgili Ahmet arkadaşımıza seslenniyoruuum.Herkes beğendi saatimi ben kullanamadım lan saatimi getirr.Heeeyytrweıhfxz.

5 yorum:

Arrenne dedi ki...

yok böyle bişey ya bütün yorumları iptal ettim yanlışlıkla son iki yazının oha :D Neyse bidaha yapmanıza qerek yok önceki yorum yapanlar ben anlıyorum sizi :D

Adsız dedi ki...

senin kafanı kırcak :D

Arrenne dedi ki...

merve yok böyle bişey ya harbi öküzsün kızım sırf su döktün diye öldürcekler sanki seni :D

Adsız dedi ki...

ilginç arkadaşların var :)

Adsız dedi ki...

çocuk bende biliorm öldürmez tabikiside kızar yani :D bu arada da ismimi nie verion salak iice rezil oldum (öküs)