27 Ocak 2011 Perşembe

sengidincegözlerimDOLARkulaklarımeuro.

Yazıcak o kadar çok şey var ki. Ama hepsini yazmaya üşeniyorum.Açıkçası nerden başlıyıcağımıda bilmiyorum.
Mesela geçen gün nerry'le albatrosta bi sibirya kurdu bulup eve götürmemizden bahsedebilirim ilk önce..
Baktık diğer köpeklerden dayak yiyen kocaman hayvan gibi çokt atlı bakımlı bi sibirya kurdu var.Neyse belli ya evden kaçmış yada sahibi atmış.Malum dışarları barınaklardan daha güvenli artık.Bizde aldık bunu eve götürdük.Ama nasıl götürdük bide bize sorun.Hayvan kocaman.Sibirya kurtları zaten aptal olur besleyen bilir işte.Ne gelden anlıyo ne gitten.Büyükçekmece sokaklarında öpek kovalıyoruz.Artı nerrynin yılışık şimarık ötesi coccer dexter da yanımızda ve tasmasını yanımızda yok -.- . Neyse en sonunda şalımı dexter'a bağladık :D sibiryayıda bi şekilde eve götürdük.Bi gece nerrynin dayısında kaldı.Sonra onlarda durduramayacağımız anlaşılınca bize getirelim dedik.Kucağımda taşıdım koca köpeği arabaya koydum falan :D oy çok tatlıydı.Eve bi götürdüm hahahahaa apartmanda ulumaya başladı :D of süperdi. Anladım burdada olmıyıcak sahibide çıkmadı dedim napıyım bi petshopa felan götüriyim onlar birilerini bulur artık. -oy dreamde candan erçetin çıktı yerim.- neyse götürdüm ettim. Dedim satın verin şu köpeği bişey yapın.
Neyse kız bi aradı bi yerleri oha köpeğin sahibi geldi.Tutmuş kolumdan manyak herif beni hadi mimaroba karakola gidiyoruz siz benim köpeğimi çaldınız.Adamın evide pet shopun iki üç blok ötesinde.Ulan salak herif ben sizden çalsam neden burnunun dibindeki mağazaya geliyim muro.Neyse adamın karısı veterinermiş.Bende durumu anlattım işte kendi çapımda biz sizin köpeğinizi albatrostan bulduk felan.Neyse adam resmini felan gösterdi.İnandım işte.Neyse o günden beri bi yavru beslemek istiyorum evde labrador. Siyah istiyorum adıda hazır.Nyks.Siyah olduğu için bu adı seçtim.Ama sonra tabiyikisideee iki gün sonra vazgeçtim-vuhu-.İİşte öyle sevgiki -kendini bilme bu kadar mı bilmece- severler-yeter blog ismini değiştirmek istiyorum-..Köpek almaktan vazgeçtim.Ama vazgeçmeden önce o aynı veteriner gittim aşı fiyatlarını sormaya.Kadınla konuştuk en sonunda dediki o köpeği tekrar çalmışlar :D. Tabi içimden koptum o ara :d
hayır resmen hırsız kılıfını giydirdi petshopçu kızla veteriner hanım.
Aayyy kaldıramam ben bu kadarını.
Bu yavrularda 26 aralıkta doğmuş 2 aylıkken alıcağım yavrulardandı.Ama vazgeçtim.Geçmesemiydim.
İçimden bi ses amansiktiret dedi.Annemde alma dedi zaten kim bakıcak onlara işiycekler sıçıcaklar fln.Of bende zaten mazeret arıyodum.
Kahverengi sibiryada "dolar"
belki satarız diye adını dolar koymuştuk.
-köşeyi dönme hayallerimiz vardı-

5 yorum:

ÖZGE ŞAT dedi ki...

vuhu :D
ben demiştim sana onlar pislicekler bide :D

Arrenne dedi ki...

tamam özge tamam almıyorum işte soğuttunuz yah :D

Sidikli Kontes dedi ki...

al lağn beraber dexterla oynarlar :Dn

Arrenne dedi ki...

ya dexter bir gün tecavüz ederse -.-

ÖZGE ŞAT dedi ki...

uuu
alırsan ikisi beraber pislerler :D