10 Mart 2010 Çarşamba

Uyumayı seviyorum oda beni AŞK bu işte.!

lan sevgili bloğk.
naber.

Kaç gündür yazmıyorum blog insan bi gelir sorar noluyo lan öldün mü kaldın mı ne iş ne ayak felan.Hiç yani tık yok.Allah belanı vermesin blog.Bende sana her boku yazıyorum o kaa içimi döküyorum felan.
Neyse siktiret şakaydı çok iyisin taam  mı.Bugün annem geldi blog.Napıyım diyosun dimi.Al işte senide dost biliyoruz yani.Neyse buda şakaydı.Blog aklımda onca konu vardı unuttum.Neyse başından başliyeyim.

Şimdi geçen cuma mı cumartesi mi bizim orospu sekreter telefonlarıma karşılık vermiyoduya heh pazar günüde vermedi yani cumartesi pazar dershaneye gidemedim.Tam kaşar ya.Bloooğğğğğğk bugün matematik yazılısı olduk bok gibiydi lan.Ben hafta sonu felan hep parabollere çalışmıltım 40 test sorusundan 35 çıkarmıştım yani o derece uçmuştum o konuda gerizekalı diğer sınıflar bizden gerideymiş sınavda ortak olduğundan çıkmadı bizde eşitsizliklerle 2 derece denklemler vardı.Çok kolaydı ama hiç bi sorunun cevabını getiremediim hepsi yarımcık yarımcık.Hoca gelse yüzüme böle şak diye tükürse yeri yani.Iyy irencim.Ama yok yapmaz Saime hocacıım bana öle bişey.Çok yüzsüz felan gülmeyen bi hoca ama seviyorum onu valla.Hoca dediğin öyle olur diğerleri ne öyle yavşak yavşak.Diğer sınıflarda bi coğrafyacı var taam mı erkek tam böyle yavşak tipi var zaten adamda -Damla okursan aramızda he- . Gıcık oluyorum yani ona.Tipine bi kere yani kişiliğide öyle.Yani işte böyle blog.

Ya bide bazı kaşar izleyicilerime laf atıcam.Kaşar olmayanlar üzerine alınmasın bu bölümü atlasınlar.Ulan ibneler beni izliyosunuz sonra ben sizi izlemeyince izleyicilikten kalkıyosunuz ne bok iş bunuda anlamadım.Napıyım hepinize tek tek giriyim mi napıyım bu da can yani budaa pc yani japonya deilki internet hızım 2987348230421 olsun lan. Zaten mobil modem kendine hayrı yok zavallı çok yavaş.Madem izlediniz kendinizin izlenmesini istiyosunuz bi yorum yapın herhangi bi konuya yorumun sonundada benim sitemi ziyaret edermisin dersin anlarım ben çakarım yani anlıyomusun beni sevgili izleyici.!Olmaz ayıp yani.Bi bakıyorum 132 bi bakıyorum 130 bi bakıyorum 131 şaka gibi lan.

Lan blog Hande'nin albümünün çıkmasınada az kaldı aaıaıshdasdasnjda heycanlandım.
Ya bide bu Kemal'ede haksızlık ettim sanırım.tamam o resim kötüydü ama sadece o kötüymüş. Fuck.!
bana mı yasak aşkıın suçlu bu kelimee ben dönüyorum kendi bedenime sen vasat birineee...
oy oy oy oy nakaratın ğözelliğine bak :D.
Neyse biraz daha Hande'den bahsedersem saçmaliyiciğim.

Yeni bi kitaba başlıyıcaktım bak onu unuttum zaten yazılı döneminde felan kitap okunmuyoki.Öyle bi kitaplık varki bizde bi sürü eski kitap var.Geçen gün İtalyan Kızı diye bi roman bitirdim çok tatlıydı üzerinde bi anı tarihi vardı tükenmez kalemle yazmış biri 1982 mi ne hatta daha mı geçti ya.Özden Selek yazıyodu isimde.Tanımıyorum ben kim.Bu eski kitapları bi kadın vermişti bana çok tatlı bi ablaydı kültürlü baya bi. Dr. Jivago felan var kitapların içinde ama daha okumadım çok kalın bee.Çok ilginç kitaplar güzel yani çok beğeniyoyum.
AAAAAAAAAAAAAAA bloggg asıl şeyi unuttum. Şimdi benim  bu kardeşim aşağıdaki komşularda kaliidi taam m.Sabah kahvaltıya felan çağırıyolardı bazen işte.Sabahhın köründe nasıl zile basıyolar nasıl nasıl anlatamam yaa.Saat 9'da kahvaltımı olur ulan okul 12'de 3 saat mi kahvaltı yapıyosun öküz.Ya ben sırf 5 dakka daha uyumak için saati 11.35'e kuruyım sen kaşarların yaptığına bak.Her sabahta aynı saat.Diyorum gelme gelme ekmek arası yapsın çok istiyosa felan bugünde o karı beni şikayet ediyo anneme."Aaayy senin bu oğlun amma uğraşlı sabah 40 defa kızları uyandırmak için yolluyorum yukarıya ekmek arası sipariş veriyo aaaay". Ayy babandır öküz ekmek arası diyoruz kuzu pirzola değil.Kızlarıda 40 defa yolladığı gerçek yani.39 kere basıp basıp dönüyolar :D:D. Ya bide boku bokuna sebeplerden gelmesi yok mu.EE ne var? - önlüğümü eve koyucam -çantamı eve koyucam - silgi bulamadık - hırkamı alıcam - götümü silicem -başımı ykıyıcam ay deli ederler adamı okuldan geliyorum kıçımı sandalyeye koyar koymaz o kaşar zill.Yeter ya.İyiki geldi annem.
Bide benim bu kardeşim harbi idiot he sorunları var.Matematikten 10 almış oha lan daha ilkokuldasın gerizekalı.Annemde benle dalga geçiyo senin gibi çocuğun kardeşine bak felan diye.Napıyım yani.
Ya bide az önce deli oldum ya yazmış biri ay ay edebiyattan 80 aldım coğrafyadan 90 aldım dil anlatımdan 85 aldım ay ay geometriden 75 aldım.Lan kaşar Allah belanı versin valla ağlayasım geldi defol lan.Ne yani hoca kolay soramaz mı ühühühühü. Bizim edebiyata müdür yardımcısı mı ne giriyo adamın çoğu dersi boş ve kitaptan işlemiyo kıçının keyfine göre e sınavlarda ortak sana demiyolar öğrendin mi öğrenmedin mi çakıyolar soruyu valla.Öf lan ne bok iş anlamadım.
Bide bu burçlar bu kadar gerçek çıkmak zorundamı ya dün akşam çok üzüntülüydüm böle ay matematikten 1 alıcam of nasıl öss kazanıcam ya nasıl olucak felan çok mutsuzdum yani.Bu sabahta burçç yorumumu bi okudum - her sabah e-postama gelir kendisi- ana karamsar bi döneme giriyorsunuz yazdı.Vallada öyle lan.

Çok kafam karışık bu dönemler blog.Annem okullar bitmeden İstanbul'a taşınabiliriz diyo.Pöf.

Öyle yani blog aydınlat beni diyicem ama senin kendine faydan yokki siktirgit lan başımdan.

Küfürede alıştırdın lan blog ne iş.Dedik bi blogumuz olsun kendimizi geliştirelim yazmamız gelişsin felan noluyo lan.

10 yorum:

Özgeeeeee dedi ki...

tatlımcım benim üzülme seeen :)
bak mesela bizde çoğu sınav baştan itibaren çıkacak -yani senenin başından-- bunu şükredesin diye söylüyorum hani?
geçen dil anlatım sınavındada olimpiyat soruları çıktı mesela...sınava 1 küsür hafta kalmış öğretmen dedi ki geçen sene öğrendiklerinizden de soracağım??!!?
he eğer sizde de böyleyse zırlaşmana hak veririm?
onun dışında bende iğrençötesi gönler şeediyorum
ve onun dışında be Allahın delisi ohh iyi olmuş sana ? hep bana hep banasın hep sana yorumlar yapılsı hep sana bilmemne olsun yokk öylee,benim buloğumum bile ziyaret etmiysin tirbiyesiiizzz!!!

Arrenne dedi ki...

özge git tanrı aşkına. Sana diyorumki özge sus sus Allah için ya. Matematik sınavından çıkmışız manyağım psikolojim bozulmuş darmaddağınım böyle sen gelmiş;
Alperen siteme bak
Alperen yorum yap
Alperen nerdesin
Alperen sitteme bak
Alperen hep ben sana yorum yapıyorum
Alperen yorum yap
Alperen neden yorum yapmıyosun.

Ya hayır yorum felanda yapmıyıcamda demiyorum.Taaaaam diyorum özge ba moralim bozuk git git. Sen hala;
Alperen siteme bak
Alperen yorum yap
Alperen nerdesin
Alperen sitteme bak
Alperen hep ben sana yorum yapıyorum
Alperen yorum yap
Alperen neden yorum yapmıyosun.

Olmazki ama.
Olmaz çocuhummh..

Özgeeeeee dedi ki...

be Allahın delisi sana attığım şarkılar virüslü çıksın inşallahh :D :D :D

sen beni elim süpürgeli cadı yaptın az önce :P

Arrenne dedi ki...

hıh :D

Adsız dedi ki...

ders notlarına bak walla inek du bakıym walla inek :D

Arrenne dedi ki...

valla inek :D

Özgeeeeee dedi ki...

sonra zarıl zarıl yazarsın buloğaa huh

Arrenne dedi ki...

hhıh

Adsız dedi ki...

lan şu kediye öldüm bittim yemin ediyorum baya güldüm ondan sonra şu wc'de takılan kızı görüncede aklıma aleyna geldi dedim wc'de mi uyudu naptı cocuk :D

Arrenne dedi ki...

aleyna wcye yapmıyo biliiyomusun :D yatağa yere mere öle dengesiz yerlere :D Daha o kadar qelişmedi :D